Arxivada la causa de la candidata de PxC d'Olot que no sabia que era a la llista

El jutge exposa que no hi ha proves que afirmin que Ignasi Mulleras n'estigués al corrent

Redacció
28 de juliol del 2016
Actualitzat a les 9:50h

Ignasi Mulleras assegura que aquest "tema l'ha perjudicat molt electoralment". Foto: Martí Albesa


La justícia decideix arxivar el cas per la candidata que estava, sense saber-ho, a les llistes de Plataforma per Catalunya d'Olot. La dona va denunciar pocs dies abans de les eleccions municipals del maig del 2015 que apareixia, sense saber-ho, a llista del partit com a la candidata número 19. El jutge, per la seva banda, exposa que no hi ha proves que afirmin que el cap de llista, Ignasi Mulleras, n'estigués al corrent.

La denúncia per unes suposades amenaces a través d'un mitjà de comunicació local de la candidata número 19 contra Mulleras, també ha estat arxivada. Per la seva banda, Mulleres assegura que aquest "tema l'ha perjudicat molt electoralment", ja que van perdre el percentatge que els hauria permès tenir un regidor en els últims comicis, quan van ser la força menys votada.

En una nota de premsa des del partit recorden que Mulleras va ser atacat per ERC, la CUP, i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (UCFR). Aquest últim partit va ser imputat pel Jutjat de Barcelona per una denúncia d'injúries i calumnies, entre d'altres contra el mateix Mulleras.