«Dansa d'Agost» i «Caiguts del cel» arriben al Teatre Principal d'Olot a la tardor

El festival "El Més Petit de Tots", "Espheres", "In Tarsi" i "Ciutat del Terror" també formen part de la programació autumnal

Jordi Bosch i Emma Vilarassau són els protagonistas de la comèdia «Caiguts del cel»
Jordi Bosch i Emma Vilarassau són els protagonistas de la comèdia «Caiguts del cel» | Ajuntament d'Olot
Redacció
27 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:08h
La programació teatral de tardor a Olot s'inaugurara el 30 de setembre amb l'obra Dansa d'Agost, seguida de la comèdia Caiguts del cel, el 14 d'octubre protagonitzada per Emma Vilarasau i Jordi Bosch.

La primera representació, a càrrec de la companyia La Perla 29, està protagonitzada per Nora Navas, Mònica López, Marta Marco, Carlota Olcina i Màrcia Cisteró. Dansa d'Agost narra la vida de cinc dones d'entre trenta i quaranta anys d'un petit poble de la Irlanda Rural, l'any 1936. Caiguts del cel retrata el sistema capitalista i la cobdícia amb un caire àcid, i compta amb la participació d'Àlex Casanovas i Anna Barrachina.
 

«Dansa d'Agost» enceta la programació de tardor a càrrec de la companyia La Perla 29. Foto: Ajuntament d'Olot


El divendres 28 d'octubre tindrà lloc una gimcana de por per a joves del centre d'Olot, anomenada Ciutat del Terror, seguida de la projecció de la pel·lícula It follows al Teatre Principal. Els més petits també tindran una cita cultural en la programació de tardor. El festival El Més Petit de Tots torna amb propostes d'arts pensades per als menors de cinc anys: Upside Down i Little Night d'Imaginart.

Espheres és l'espectacle de dansa qui s'estrenarà el 10 de novembre. Moviment Lantana representarà la versió en sala d'una representació que van estrenar al Sismògraf 2016, davant l'Observatori Astronòmic de Batet.

Finalment, l'últim espectacle d'aquest programa és In Tarsi, a càrrec de la companyia Eia, que s'estrenarà el 17 de desembre. Es tracta d'una funció reflexiva que utilitza tècniques de circ, com equilibris acrobàtics, banquina o minitrampolí, carregada de dansa.
 

Consulteu la programació a través de l'enllaç.