Un grup de joves del Casal dels Infants de Santa Coloma fan una estada a Olot

Nois i noies de fins a 21 anys realitzen diversos treballs a la Moixina

Un grup de joves del Casal dels Infants fa una estada a Olot
Un grup de joves del Casal dels Infants fa una estada a Olot | Ajuntament d'Olot
Redacció
25 de juliol del 2016
Actualitzat a la 13:55h
Joves de fins a 21 anys del Casal dels Infants de Santa Coloma viatgen a Olot per fer diversos treballs a la Moixina. El gimnàs de l'Escola Pia serà la base d'operacions dels joves de Santa Coloma a la ciutat, on s'hi ha muntat un campament amb cuina inclosa.

"Un camp de treball és una experiència d'Aprenentatge i Servei que ofereix un servei a la comunitat perquè qui el fa rebi, al seu torn, un aprenentatge en forma de valors com el respecte, la responsabilitat, l'ajuda mútua, la feina ben feta..." explica Enric Canet, director de relacions ciutadanes del Casal i coordinador dels campaments d'estiu de joves i adolescents.

Des de l'IME i el Parc Natural s'ha buscat una activitat de servei-aprenentatge perquè la visita dels joves compleixi amb els objectius que s'han plantejat des del Casal. Per aquest motiu, treballaran per extreure créixens dels paratges de la Moixina. Aquesta planta escalfa l'aigua i malmet el paratge i la fauna de la zona.

A més, els membres del Casal també comptaran amb l'assessorament de membres del Parc Natural que explicaran les característiques principals de la fauna i la flora d'aquest ecosistema; i compartiran activitats amb els escoltes de l'Agrupament Nostra Dona del Tura.