VÍDEO L'electro llatí de la Companyia Pic Pic, número 1 de la setmana d'«APM?»

Des de l'associació teatral afirmen que és "un gran privilegi comptar amb aquest nomenament"

Redacció
25 de juliol del 2016
Actualitzat a les 12:20h
«La Carbassa» és la cançó de la Companyia Pic Pic escollida número 1 de la setmana d'«APM»
«La Carbassa» és la cançó de la Companyia Pic Pic escollida número 1 de la setmana d'«APM» | La Companyia Pic Pic

L'últim capítol de la temporada d'APM?, de TV3, emès ahir diumenge 24 de juliol, ha escollit l'electro llatí rural de la Companyia Pic Pic, La Carbassa, com a número 1 de la setmana, quan feien un repàs dels millors vídeos. Des de l'associació teatral afirmen que és "un gran privilegi comptar amb aquest nomenament" i que emetin la seva "composició humorística musical per la cadena de televisió nacional catalana".

El vídeo, que ja compta amb més de 5.000 visites, mostra dos joves vestits amb abrics de pell que circulen amb un tractor. Després conviden tres noies a pujar-hi, i se'n van de festa mentre canten i ballen La Carbassa.

La Companyia Pic Pic, d'Olot, va néixer l'any 2012 amb vuit joves garrotxins i, dos anys després, acollia dos nous integrants. Actualment compta amb sis actors i actrius, un tècnic i diversos col·laboradors. Des del 2013 fins ara, han estrenat dues obres de teatre, i han realitzat més de vint actuacions i activitats, com per exemple tallers de teatre solidaris amb La Marató de TV3, el desembre del 2015, entre d'altres.