Oques Grasses i Germà Negre, a la festa major de Sant Jaume de Llierca

Els actes comencen el divendres a la tarda i duren fins al dimarts 26 de juliol

Oques Grasses actuen divendres a Sant Jaume de Llierca
Oques Grasses actuen divendres a Sant Jaume de Llierca | Oques Grasses
Redacció NacióGarrotxa
19 de juliol del 2016
Oques Grasses i Germà Negre obriran aquest divendres la primera nit de la festa major de Sant Jaume de Llierca. Els dos grups actuaran a la plaça major del poble a partir de les dotze de la nit. Tot seguit la música continuarà amb DJ Kurba. 


La festa major començarà divendres a dos quarts de cinc de la tarda amb el concurs infantil de dibuix i el concurs de coques i pastissos. A les sis ballarà la Cabra d'Or, l'Anneta i en Jaumet i a les set tindrà lloc un espectacle de l'il·lusionista Isaac Trias. 

Dissabte, durant tot el dia, hi haurà atraccions infantils gratuïtes a la plaça de l'ajuntament. A les cinc, el grup d'animació Alça Manel·la oferirà un espectacle infantil. La nit del dissabte anirà a càrrec dels grups Cafè Trio, Doctor Prats i + Hey! Pachucos, a partir de les onze. A altes hores de la matinada Dj Berni farà ballar als més noctàmbuls.

Diumenge, a les set de la tarda Les Anxovetes oferiran un concert d'havaneres. A més, durant tot el dia seguiran les atraccions infantils gratuïtes. La festa continuarà el dilluns, dia de Sant Jaume, amb la cercavila de la faràndula del poble, l'Ofici Solemne i les sardanes i ball de festa major a càrrec de La Selvatana. El dimarts es posarà el punt i final als actes, amb la Tornaboda.
Arxivat a