Neix als Hostalets el primer festival de Música als Masos

Un quintent format per músics olotins i vigatans oferiran concerts de petit format de música barroca

Entorn del Mas Tarrús on es durà a terme el primer festival de Música als Masos
Entorn del Mas Tarrús on es durà a terme el primer festival de Música als Masos | Música als Masos
Redacció NacióGarrotxa
14 de juliol del 2016
Actualitzat el 15 de juliol a les 9:23h
Neix a la Vall d'en Bas el primer Festival de Música als Masos, un festival de música clàssica de petit format. Dos músics olotins i tres professors del Conservatori de Vic s'uneixen en una formació de violins, viola, violoncel i flauta per interpretar música barroca de Bach, Vivaldi i Mercadante. 

Els concerts tindran lloc al Mas Tarrús dels Hostalets d'en Bas i tindran un aforament limitat a 50 persones. L'entorn on tindran lloc els concerts jugaran un paper clau, asseguren els impulsors de la iniciativa. En acabar el repertori, els assistents podran degustar diversos vins del país. 

Aquest divendres dia 15 de juliol i el diumenge dia 17 oferiran un concert a les vuit del vespre amb peces de Johan Sebastian Bach i Carl Philipp Emmanuel Bach. Dissabte, també a les vuit del vespre, serà el torn d'escoltar el repertori d'Antonio Vivaldi i Severio Mercadante.

Els músics que interpretaran les peces són els olotins Núria Pujolràs, a la viola, i Jordi Tarrús, a la flauta. Els acompanyaran Daniel Oliu al violoncel i Anna Roca i Gabriel Coll al violí. 
 

Més informació sobre el Festival de Música als Masos

Arxivat a