Boney M., l'estrella internacional de la música dels 70, actua dissabte a Sant Feliu

La desena Festa dels Anys Seixanta porta als autors d'èxits com "Rivers of Babylone" o "Rasputin"

Vídeo de la cançó «Rivers of Babylone», de Boney M.
Vídeo de la cançó «Rivers of Babylone», de Boney M.
Redacció NacióGarrotxa
07 de juliol del 2016
Actualitzat el 08 de juliol a les 16:51h

El grup alemany Boney M. actua aquest dissabte a Sant Feliu de Pallerols. Autor de grans èxits dels 70 és l'estrella convidada a la desena Festa dels Anys Seixanta de Sant Feliu. Autors de grans èxits de l'eurodance com Rivers of Babylone, Rasputin o No woman, no cry. El grup va acumular 18 discs de platí, 15 discs d'or i va vendre més de 150 milions d'unitats arreu del món. 

Boney M. es va disoldre el 1986, però alguns dels seus components van seguir oferint concerts arreu del món recordant la seva etapa daurada sobre els escenaris. Fins a Sant Feliu actuaran les vocalistes i ballarines que van acompanyar el líder de la banda, Bobby Farrell, al damunt dels escenaris fins a l'any de la seva mort. 

La festa començarà a les vuit del vespre a la plaça del Soler de Sant Feliu de Pallerols. El DJ Joan Soler punxarà els millors èxits dels anys seixanta i setanta. Tot Seguit Xevi Gironès presentarà un tribut a Camilo Sesto. La nit continuarà amb Els Corbs Negres, la formació de FANS, que volen fer a ballar a tots els assistents. 

Just després de Els Corbs Negres seran quan pujaran els Boney M. a sobre l'escenari. La festa acabarà amb el grup osonenc Els Jerrys.