Un mort i un ferit greu per un xoc entre un tot terreny i un camió a l'A-26

La víctima mortal és un home de 73 anys, veí d'Olot, que viatjava com a copilot | El conductor, de 70 anys, ha estat traslladat a l'Hospital Trueta en helicòpter

Accident entre un tot terreny i un camió, a l'A-26
Accident entre un tot terreny i un camió, a l'A-26 | Tània Tàpia / ACN
Redacció NacióGarrotxa
28 de juny del 2016
Actualitzat el 07 de març del 2024 a les 19:50h

Una persona ha mort en un accident entre un tot terreny i un camió al quilòmetre 81 de l'A-26, a l'alçada de Begudà. Es tracta d'un home de 73 anys, veí d'Olot, que viatjava com a copilot. El conductor, un home de 70 anys també d'Olot, ha estat traslladat a l’hospital Trueta de Girona amb pronòstic reservat en helicòpter. El conductor del camió va resultar il·lès.

Els bombers han hagut d'excarcerar els dos ocupants del tot terreny, que havien quedat atrapats a l'interior del vehicle. Les primeres hipòtesis apunten que el cotxe hauria encalçat el camió.

L'autovia ha estat tallada al trànsit entre Olot i Sant Joan les Fonts, en sentit Olot, durant més de dues hores i els cotxes s'han hagut de desviar per l'interior de Castellfollit de la Roca. Cinc dotacions dels Bombers estan treballant sobre el terreny juntament amb vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter i dues ambulàncies del SEM.
 

L'autovia A-26 ha resultat tallada durant més de dues hores, a causa de l'accident. Foto: Tània Tàpia / ACN

Arxivat a