MAPA La lluita entre ERC i CDC a Olot, per barris

Els republicans s'imposen a 12 col·legis, Convergència en manté set i els socialistes guanyen als dos locals de Sant Roc | En Comú Podem és segona força a tres zones de la ciutat

Mapa del partit més votat a cada barri d'Olot
Mapa del partit més votat a cada barri d'Olot | NacióGarrotxa
27 de juny del 2016
Actualitzat el 04 de juliol a les 18:28h
Esquerra Republicana de Catalunya ha guanyat les eleccions espanyoles a la ciutat d'Olot per 202 vots de diferència respecte a Convergència Democràtica de Catalunya. Els republicans s'imposen a 12 dels 21 col·legis electorals de la capital de la Garrotxa. Convergència es manté com a primera força a set col·legis i el Partit dels Socalistes és els més votat als dos restants.

Per barris, Esquerra guanya a pràcticament tota la ciutat. És primera força al Pla de Dalt, Sant Pere Màrtir, Morrot, Hostal del Sol, Sant Miquel, Les Tries, Benavent, Les Estires i al Nucli Antic. Convergència conserva els feus de l'Eixample Malagrida, l'Eixample Popular, Bonavista i les Fonts. El PSC es fa fort a Sant Roc. 

En Comú Podem, segona força en alguns barris

A la majoria de la ciutat, CDC i ERC s'alternen en la primera i segona posició. Tot i així, a Sant Roc, on guanya el PSC, En Comú Podem s'erigeix com a segona força. També a Sant Miquel i la zona de l'antiga estació els comuns es col·loquen segons, només per darrera d'Esquerra Republicana.
Arxivat a