GRÀFIC Els garrotxins puntuen amb un 7,45 el seu nivell de felicitat

L'Observatori Econòmic, Social i Mediambiental presenta les dades del 2016, que recullen 23 informes temàtics

16 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:31h
Els garrotxins puntuen amb un 7,5 el seu nivell de felicitat. És mig punt més que la nota que li van posar el 2015, segons es desprèn de l'Observatori Econòmic, Social i Mediambiental de la Garrotxa que s'ha presentat avui. 

Els més feliços són els representants de la societat civil, format bàsicament per entitats i associacions de la comarca. Ells posen un 8,00 a la seva felicitat. A l'altre costat de la balança hi ha els agents d'innovació i coneixement que puntuen amb un 7,1 la felicitat. 
 
Índex de felicitat, per sectors
 

Les dades surten del qüestionari que l'Observatori ha enviat a empreses, administracions, societat civil i agents d'innovació i coneixement. En total han obtingut 179 respostes, un 10,1% del total d'enquestes enviades. 

Aquesta és la tercera edició de l'Observatori, impulsat pel Cercle Euram Garrotxa per tal de donar a conèixer quina és la situació de la comarca. El llibret consta de 64 pàgines amb gràfics i pictogrames que fan, d'una manera ràpida i clara, la fotografia del teixit garrotxí. Si es vol, es pot consultar els 23 informes sencers al web de l'Observatori. S'hi estrenen nous àmbits com la cultura, l'esport, la religió, l'habitatge i la seguretat.