Tots els números premiats en el cinquè Cagaburro

Els afortunats tenen un mes per posar-se amb contacte amb l'EF Bosc de Tosca

Bosc de Tosca es va omplir pel cinquè Cagaburro
Bosc de Tosca es va omplir pel cinquè Cagaburro | EF Bosc de Tosca
Redacció
12 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:00h
Amb major o menor rapidesa, els cinc burros van anar de ventre en alguna de les 3.200 parcel·les d'un metre quadrat amb què es divida el camp de gespa de l'Escola de Futbol Bosc de Tosca. L'activitat començava a les cinc de la tarda i a les set de la tarda, els cinc animals ja havien fet una cagarada que convertia a algú en afortunat.
 
El propietari de la butlleta 0597 s'emporta el paquet de regals de color vermell que consta d'un creuer d'una setmana pel Mediterrani per a dues persones. 

El paquet groc ha anat a parar pel 3009 i tindrà com a recompensa un menú degustació per a dues persones al restaurant Miramar de Llançà, amb dues estrelles Michelin, i un vol amb globus per la Garrotxa.

El 2409 ha guanyat el paquet verd de regals que consisteix en un menú degustació per a dues persones al restaurant Can Juvany i una nit més esmorzar a les Cabanes als Arbres, de Sant Hilari Sacalm..

El paquet blau l'ha guanyat la butlleta 1081 que ha tret un menú degustació per a dues persones al restaurant Ca l'Enric i una nit per a dues persones a l'hotel Mas La Ferreria de la Vall de Bianya. 

Finalment, el número 2753 s'emporta el premi de color rosa que consta d'un cap de setmana per a tota la família a Port Aventura, amb els hotels i les entrades al parc incloses.

A més, tots els premats reben un val per una passejada en burro per a dues persones pel parc de Pedra Tosca de les Preses. Els premiats tenen un mes de marge per posar-se en contacte amb el Club Escola de Futbol Bosc de Tosca i bescanviar la butlleta.
 
Arxivat a