Bosc de Tosca premia la cagarada d'un burro amb regals de fins a 700 euros

L'Escola de Futbol celebra dissabte la cinquena edició del "Cagaburro" | Es divideix un camp en 3.200 parcel·les i qui té la butlleta d'on caga l'animal s'emporta un lot de premis

Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat el 12 de juny a les 18:41h
Per cinquè any consecutiu, els garrotxins estaran pendents d'on caguen cinc burros de Les Preses. L'Escola de Futbol Bosc de Tosca, celebra una nova edició del Cagaburro, aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda.

La mecànica és la mateixa que els altres anys. Es divideix el camp de futbol en 3.200 parcel·les d'un metre quadrat cadascuna. Cada parcel·la està degudament numerada i té un propietari que ha pagat 5 euros per ella. A les cinc la tarda es deixen anar cinc burros pel camp i ja només cal esperar el lloc on els animals decidiran anar de ventre.

Els que tinguin la sort que l'ase opti per defecar al seu terreny, s'enduran premis valorats entre 600€ i 700€. Cada burro està identificat amb un color diferent que correspon a un paquet regal. Entre els obsequis hi ha àpats a restaurants amb estrelles Michelin, vols amb globus, escapades de caps de setmana i fins i tot un creuer pel Mediterrani

Esperar que el burro cagui

La prova durarà més o menys temps en funció de la rapidesa amb què els animals es deixin anar, però l'experiència demostra que tard o d'hora ho acaben fent. En cas que l'animal defequi entre dues parcel·les es pesarà el contingut de cadascuna d'elles per decidir el guanyador. Les butlletes del Cagaburro ja es poden comprar per internet. Els diners recollits serveixen per finançar part de l'activitat de l'escola de futbol.
 

El Cagaburro es va celebrar l'any passat per primer cop al camp de gespa. Foto: EF Bosc de Tosca


A part del Cagaburro, les activitats duren al llarg de tot el dia des de les deu del matí. Hi haurà partits de futbol, jocs inflables, festa de l'escuma fins i tot un dinar popular. A més, aquest any com a novetat es faran partits de Bubble Football, o el que és el mateix, jugar a futbol dins d'una bombolla. ​Els presentadors de les activitats seran membres del grup d'animació Acatomba.

Arxivat a