Olot organitza la jornada «Va de drets» per fer pedagogia sobre els drets civils

Jaume Barberà, Brigitte Vasallo, Pol Galofré, Marga Alonso i Mostafa Shaimi són els ponents que passaran dissabte pel Torín

Redacció NacióGarrotxa
06 de juny del 2016
Actualitzat a les 9:40h

Presentació de la jornada «Va de drets» Foto: Andreu Oliveras


Olot vol implicar-se en la defensa dels drets civils. Després de la creació de la regidoria de drets civils ara fa un any, aquest dissabte s'organitza la jornada Va de drets, amb l'objectiu de fer pedagogia i "traslladar a la societat la responsabilitat de vetllar pels drets civils", com explica el regidor del ram, Josep Berga. 

De deu del matí a dos quarts de dues del migdia passaran per la sala El Torín el periodista Jaume Barberà, l'escriptora i mediadora intercultural Brigitte Vasallo, l'activista trans Pol Galofré, l'activista del Moviment Independent Marga Alonso i l'activista de l'Espai Antiracista de Salt Mostafa Shaimi. 

En la jornada es parlarà d’aquests drets de forma genèrica i servirà com a punt de partida d’un projecte que durant els propers anys s’anirà treballant i posant el focus en els diferents drets civils, per tal d'evitar qualsevol tipus de discriminació per raó de gènere, raça o religió, entre altres condicionants. 
Arxivat a