El missioner Joan Soler busca 30.000 euros per ampliar una escola a Togo

L'Associació d'Amics de l'olotí organitza un dinar solidari el 3 de juliol per recollir fons per la causa

Redacció NacióGarrotxa
30 de maig del 2016
Actualitzat a les 9:11h

Joan soler, a la parròquia de Dapaong, a Togo. Foto: Amics d'en Joan Soler


El missioner olotí Joan Soler vol ampliar una escola del barri de Nassablé, a la parròquia de Dapaong de Togo. "La població està saturada", explica la seva germana Eva. Actualment, el centre fa classe a 110 alumnes de cinquè i sisè de primària. L'objectiu és poder tenir més aules per acollir a estudiants d'altres nivells. 

Ampliar l'escola supossa treure l'actual sostre i construir un pis a sobre. La reforma constarà de tres fases. En una primera es reforçaran els fonaments existents, es faran lavabos a l'actual edifici i s'obriran les escales per accedir al nou pis. Després es treurà l'actual sostre d'uralita i se substituirà per un de ciment que servirà de terra del nou pis que s'aixecarà al damunt en una tercera fase. En aquesta tercera fase s'haiblitaran tres sales i una biblioteca al pis construït.

Per fer-ho els calen 30.000 euros. Per això, familiars i amics d'en Joan han organitzat un dinar solidari el dia 3 de juliol al restaurant la Deu. Aprofitant que el missioner serà de visita a la Garrotxa, volen conèixer de primera mà les seves vivències al Togo. Els tiquets per assistir al dinar solidari es poden comprar a la Llibreria Drac, la Pastisseria Ferrer, la carnisseria de Jordi Vilarrasa i la botiga de Can Batet.
Arxivat a