La llar d'infants de Sant Miquel tornarà a obrir les portes a partir del setembre

L'equipament tornarà a funcionar després de tres anys amb un grup mixt d'alumnes de P-1 i P-2 | El consistori preveu contractar una nova educadora

26 de maig del 2016
Actualitzat el 01 de juny a les 16:54h
La llar d'infants del barri de Sant Miquel tornarà a obrir les portes a partir del mes de setembre. Si bé no s'ha arribat al mínim que s'havia fixat l'Ajuntament d'Olot per tornar-la a obrir, 209 inscripcions al conjunt de les llars d'infants municipals, el consistori confia que amb la suma de famílies que apunten als seus fills al llarg del curs s'acabarà arribant a aquest límit. 

A dia d'avui, 194 nadons estan apuntats entre les llars d'infants de les Fonts, el Morrot, Sant Pere Màrtir i Sant Miquel. Segons ha explicat el regidor d'Educació, Jaume Mir, la llar de Sant Miquel obrirà amb un grup mixt d'infants de P-1 i P-2 on calculen que hi acabi havent uns 18 nens i nenes. 

L'obertura de la llar de Sant Miquel va lligada a la supressió d'una línia a la llar d'infants de les Fonts, la més saturada de la ciutat. Per això, de cares al curs vinent hi haurà una reubicació dels professionals que actualment treballen a les llars d'infants de la ciutat. L'ajuntament calcula que amb la reobertura de Sant Miquel caldrà, a més, contractar una nova educadora.

Llar d'infants tancada durant tres cursos

La llar de Sant Miquel es va tancar l'estiu del 2013, a causa de la retallada pressupostària de la Generalitat i la devallada de les inscripcions a les llars d'infants. El tancament va originar nombroses manifestacions de rebuig i des de llavors s'ha demanat reiteradament al consistori que la tornés a obrir. Durant la campanya electoral, la majoria dels partits polítics portaven al seu programa reobrir l'equipament. Tornar a posar en funcionament aquesta llar d'infants, si el nombre de preinscripcions ho permeten, és un dels punts acordats en el pacte de govern que van signar CiU i el PSC
Arxivat a