ERC farà campanya per respondre un doble «Sí» a la consulta dels correbous

Tot i no estar gens d'acord amb com s'ha plantejat la consulta, Esquerra Republicana anima a votar per abolir els correbous i per deixar clar que la variant d'Olot és urgent i prioritària

23 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:52h

Pere Gómez explicant el posicionament d'ERC a la consulta dels correbous. Foto: Andreu Oliveras


Esquerra Republicana farà campanya perquè els olotins responguin "Sí" a les dues preguntes de la consulta dels correbous. El partit es mostra partidari d'abolir els espectacles taurins i també considera "urgent i prioritària" la variant d'Olot. A més, per afavorir la participació, entre l'1 i el 7 de juny la seu del partit estarà oberta de sis a vuit del vespre els dies laborables, per ajudar a votar electrònicament a totes aquelles persones que no dominin la informàtica. 

Tot i la campanya a favor del doble "sí", al partit no li agrada gens la consulta. El seu portaveu a Olot, Pere Gómez, deixa clar que "els drets dels animals es respecten, no es consulten". A més, Gómez ha assegurat que si ERC governés, apostaria "per un cicle de concerts a la plaça de braus" i no per un correbou. 

A Esquerra tampoc li agrada la segona pregunta sobre la variant i considera que es pot girar en contra de l'alcalde d'Olot. "No votarà el 90% dels olotins i estem convençuts que el 90% dels olotins vol la variant", explica Gómez. Tot i així, el líder republicà matisa que el seu grup aposta per una variant respectuosa amb l'entorn i amb les persones, que passi soterrada per un túnel a la zona de l'Hostal del Sol. El partit es queixa que l'Ajuntament d'Olot no consulti a la ciutadania per aquests condicionants de la variant. 
Arxivat a