A punt la Ruta de les Tapes 2016

22 bars i restaurants d'Olot oferiran tapa i quinto per 2,5 euros

Millor tapa per votació popular de la Ruta de les Tapes 2015
Millor tapa per votació popular de la Ruta de les Tapes 2015 | AHG
Redacció NacióGarrotxa
23 de maig del 2016
A punt la sisena edició de la Ruta de les Tapes d'Olot. Del 27 de maig al 26 de juny, 22 bars i restaurants oferiran una tapa més un quinto per 2,5 euros. L'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa tornarà a fer circular un passaport amb sis caselles, que es van omplint a mesura que es consumeixi una tapa. Els qui aconsegueixin completar-lo participaran al sorteig d'una estada per a dues persones o d'activitats del Garrotxa Plans amb Sensacions.

El tradicional concurs d'Instagram aquest any s'ha traslladat a Facebook. Durant tot el mes que dura la ruta es proposa als usuaris de la xarxa social que etiquetin i comentin amb qui se n'anirien de tapes. Cada setmana se sortejarà quatre àpats per a dues persones entre els participants.

Una altra novetat és la Carrotapa, o el que és el mateix, la possibilitat de fer la ruta en carro. A través d'un altre concurs a Facebook s'escollirà a les 12 persones que voltaran sis establiments del Nucli Antic d'Olot amb carro, aturant-se a menjar una tapa a cadascun d'ells. 
 
Tret de sortida divendres al Tapòdrom

La ruta començarà aquest divendres a les set del vespre a la Sala El Torín amb el Tapòdrom. A l'acte es podrà veure totes les tapes que aquest any participen de la iniciativa i provar-ne algunes d'elles. Durant el Tapòdrom un jurat escollirà la millor tapa. Com sempre, el públic que participi de la ruta també podrà votar quina ha estat la seva preferida. A la sala El Torín hi haurà un taller del Mag Nani perquè els nens més grans de cinc anys aprenguin a menjar saludable a través de trucs de màgia. A més, Esther Granja amenitzarà el Tapòdrom a ritme de jazz, swing i blues. 
 

MAPA amb totes les tapes de la Ruta de les Tapes 2016

Arxivat a