Les Preses celebra la festa del Roser

De divendres a diumenge el poble organitza partits de futbol, activitats infantils i el ball dels Gegants, la Granota i els Calabotins

Les Preses celebra la Festa del Roser de divendres a diumenge
Les Preses celebra la Festa del Roser de divendres a diumenge | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
17 de maig del 2016
Actualitzat el 18 de maig a les 18:22h
Les Preses celebra la Festa del Roser de divendres a diumenge. Els actes començaran divendres a dos quarts de vuit del vespre amb un homenatge al poeta Ricard Creus, fill adoptiu de Les Preses, per part dels Amics de les Lletres Garrotxines. Durant tot el dissabte els equips de Les Preses i Bosc de Tosca disputaran diversos partits de futbol i a la biblioteca de l'escola La Bòbila s'explicarà el conte En el país de Xauxa.

Diumenge, continuaran els partits de futbol. A més a més, Pep Puigdemont oferirà l'espectacle d'animació infantil Menja fesols. Al matí també hi haurà la novena trobada de vehicles antics i la caminada popular Ruta dels llenyataires. A dos quarts de cinc de la tarda, cercavila dels Gegants, els Calabotins i la Granota, que ballaran a dos quarts de set a la plaça Major. Els actes acabaran a les set de la tarda amb una cantada del Gòspel Cor Garrotxa.
 

Programa d'actes de la Festa del Roser de Les Preses 2016

Arxivat a