L'Olot diu adéu a Segona B després de tres temporades

Els garrotxins tornen a tercera divisió, d'on en van marxar el juny del 2013 | L'equip no ha encertat a porteria i només ha guanyat 7 dels 38 partits jugats

L'Olot baixa a tercera divisió després de tres temporades a Segona B
L'Olot baixa a tercera divisió després de tres temporades a Segona B | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
15 de maig del 2016
Actualitzat a les 19:54h
La Unió Esportiva Olot diu adéu a Segona B. Després de tres temporades jugant a la categoria de bronze del futbol espanyol, els garrotxins baixaran l'any que ve a tercera divisió. 

Aquest diumenge, a l'Estadi Municipal, han perdut per 1 a 2 contra el Llevant. L'equip ha arribat a l'última jornada de lliga amb l'aigua al coll. Per mantenir-se a la categoria necessitava guanyar i confiar que punxessin alguns dels rivals. Si la carambola hagués sortit bé, tampoc hauria tingut la permanència assegurada. Li hagués calgut jugar un playoff per evitar el descens. 

L'equip ha fet una mala temporada. Ha sumat un total de 37 punts i només ha guanyat set partits, un 18% dels jugats. N'ha empatat 16 i n'ha perdut 15. És l'avantpenúltim de la categoria, només per sobre del Llosetenc i de l'Huracán, que va quedar expulsat de la categoria a mitja temporada.

Tres temporades a Segona B

La Unió Esportiva Olot va pujar a Segona B al juny del 2013, després de proclamar-se campió de tercera divisió. Els playoff d'ascens van començar amb mal peu, però finalment l'equip va capgirar la situació i 3.800 espectadors van veure com els olotins guanyaven l'Arandina a l'Estadi Muncipal i s'asseguraven un lloc a la categoria de bronze

A la primera temporada a Segona B l'Olot va acabar al 14è lloc de la taula classificatòria, amb 45 punts. La següent va millorar la puntuació, 48 punts, i va quedar 13è. Aquesta només n'ha sumat 37 i és l'avantpenúltim de la classificació, al 18è lloc.

En aquestes tres temporades a Segona B, l'Olot ha tingut quatre entrenadors diferents. Van estrenar-se a la categoria amb Edu Vílchez a la banqueta. Al gener del 2014 Arnau Sala passava a ser el nou tècnic, càrrec que ocuparia fins a finals de novembre d'aquell any. Els mals resultats van empènyer el club a confiar amb Rodri, un vell conegut que ja havia entrenat l'equip dos anys abans. Rodri va dirigir l'equi fins al 21 de febrer d'aquest any. Un cop més els resultats de l'equip no acompanyaven i la directiva decidia canviar de tècnic i confiar-ho tot a Santi Castillejo. 
Arxivat a