Olot en Comú veu «sobredimensionada» i «innecessària» la variant

El partit aposta per replantejar el projecte, fent-lo més respectuós amb el territori | Demana a l'Ajuntament i la Generalitat la creació d'una comissió per analitzar-ho

El pas de la variant d'Olot per l'Hostal del Sol és un dels punts crítics del projecte
El pas de la variant d'Olot per l'Hostal del Sol és un dels punts crítics del projecte | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
10 de maig del 2016
Actualitzat el 18 de maig a les 9:00h
Olot en Comú es posiciona clarament en contra de la variant d'Olot. La considera una infrastructura "sobredimensionada", "innecessària per les dades actuals de trànsit". En un comunicat enviat a la premsa, el partit aposta per replantejar la dimensió del projecte, per fer-lo més respectuós amb el territori. "Creiem que això generarà un abaratiment del cost i aquesta obra podrà ser una realitat abans i sense hipotecar el paisatge", asseguren.

La solució que proposa Olot en Comú per rebaixar el nombre de vehicles que actualment passen pel vial Sant Jordi és reduir el trànsit de vehicles privats i apostar "pel transport col·lectiu, les bicicletes i anar a peu". 

El partit demana a la Generalitat i a l'Ajuntament d'Olot que creïn una comissió amb diferents actors del territori que elabori una mediació ambiental de la variant. El comunicat l'envien quan falta menys d'un mes perquè es consulti a la ciutadania si la variant d'Olot "és una obra urgent i prioritària". 

 
Arxivat a