Festa de la Germandat, aquest cap de setmana a Castellfollit

D'entre les activitats destaca l'actuació d'en Peyu i una diada castellera a dalt del mirador de la cinglera

Redacció NacióGarrotxa
11 de maig del 2016
Castellfollit de la Roca celebra la Festa de la Germandat aquest cap de setmana. Els actes començaran divendres, a les dotze de la nit amb música al centre cívic a càrrec dels DJ's Fontova de Flaix FM, Sata i Popi.

Dissabte a la tarda, hi haurà partit de futbol i jocs de cucanya. A la nit, sopar popular a la piscina amb la Gambada i concert al centre cívic a càrrec de Defunky's.

El diumenge, a les dotze del migdia, tindrà lloc la diada castellera al mirador de la cinglera, amb els Xerrics, els castellers de Figueres i els de Castellar del Vallès. L'actuació promet ser espectacular ja que es podrà veure tant des de dalt el cingle com des de baix. A la tarda, animació infantil i espectacle d'en Peyu a les vuit del vespre al centre cívic, amb l'obra Planeta-I-Neptú. El DJ Sata s'encarregarà de posar la música a l'última nit de la festa.

Els actes acabaran dilluns a les dotze del migdia amb una audició de sardanes amb la cobla La Principal de Girona i un concert, a les sis de la tarda, amb The Ohio Big Band. 
 

Tota la programació de la Festa de la Germandat de Castellfollit de la Roca

Arxivat a