Festa del Roser a Riudaura, amb el Ball del Gambeto

De divendres a diumenge, el poble està de celebració

Redacció NacióGarrotxa
10 de maig del 2016
Festa del Roser aquest cap de setmana a Riudaura. Els actes començaran divendres al vespre amb el pregó a càrrec dels alumnes de cinquè i sisè de l'escola Lluís Castells. Tot seguit, cercavila i ball dels gegantons i el cinquè sopar de carmanyola a la plaça del poble. A la nit, el grup garrotxí Defunky's pujarà damunt l'escenari per posar la música a la festa. 

Dissabte, serà el torn del torneig de mini-bàsquet, al matí, i el campionat de truc, a la tarda. Al migdia els veïns de Riudaura agafaran forces amb una arrossada popular. A les sis de la tarda, Festa Infantil a càrrec de Pep Puigdemont i vuitena pujada cronometrada del Rompeculs. La música de la nit anirà a càrrec del duet Mase+Uno i djs locals.

Diumenge al migdia tindrà lloc l'ofici solemne. A la tarda, a les cinc, serà el torn del tradicional Ball del Gambeto a la plaça del Gambeto. La cobla Terres de Marca també tocarà sardanes. La festa continuarà amb l'obra de teatre Bullying? No, gràcies! i a dos quarts de deu la nit, cinquè ball de l'hora amb el DJ Serambu.
 

Programa d'actes de la Festa del Roser de Riudaura, 2016

Arxivat a