Joan Cañada, coordinador de la consulta del 9-N, també deixa UDC

La baixa de la mà dreta de Joana Ortega se suma a les de l'eurodiputat Francesc Gambús i a la del vicesecretari general Toni Font

Joan Cañada, acompanyat de Joana Ortega al TSJC
Joan Cañada, acompanyat de Joana Ortega al TSJC | ACN
Redacció
03 de maig del 2016
Actualitzat a les 15:22h
El degoteig de baixes a UDC no s'atura. Aquest dimarts ha transcendit la renúncia de Joan Cañada, coordinador de la consulta del 9-N i que també va ser mà dreta de la vicepresidenta Joana Ortega al Departament de Governació. Considera que la formació socialcristiana no està abordant la renovació necessària. La seva baixa se suma a la de Toni Font, vicesecretari general d'UDC, i també a la recent de l'eurodiputat Francesc Gambús.

Cañada feia 10 mesos que s'havia apartat de tots els òrgans de direcció del partit. Durant la consulta interna que va acabar amb la fractura d'UDC va tenir un paper molt discret i, posteriorment, va dimitir com a president de la intercomarcal d'Unió Democràtica de Catalunya a Girona i va passar a ser militant de base. Des d'aleshores s'ha centrat en la seva tasca com a advocat.

Joan Cañada (Olot, 1969) va ser director general d'Administració Local i secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals en el marc del Departament de Governació. També va ser regidor de la capital de la Garrotxa.
Arxivat a