El CPA Olot revalida l'or europeu amb 137 punts i aconsegueix fins a quatre deus

"Treu-me d'aquí" conquereix el pavelló de Porto i les olotines són per onzè cop les millors d'Europa | El segon i tercer lloc se l'enduen equips italians

«Treu-me d'aquí» demostra un cop més la superioritat del CPA Olot
«Treu-me d'aquí» demostra un cop més la superioritat del CPA Olot | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
30 d'abril del 2016
Actualitzat a les 19:50h
Per onzè cop, el CPA Olot ha demostrat que és el millor grup d'Europa de xou gran. Des del 2003, el club els ha guanyat pràcticament tots i només van fallar en tres ocasions. Al pavelló de Porto, les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega han demostrat davant l'afició el bon nivell de les olotines. 

Treu-me d'aquí ha sumat un total de 137 punts. Concretament, els jutges han donat a les olotines un 9,6; 9,7; 9,5; 9,9; 9,7; 9,7 i 9,4 en l'apartat tècnic i 10; 10; 9,8; 10; 10; 9,8 i 9,9 en l'apartat artístic. L'equip de la Garrotxa ha quedat per davant del Fiumicello Diamante italià que ha tret 133,4 punts pel ball Mother Board i del també italià Don Bosco Royal Eagles que n'ha tret 129,9 per Woods of Emotion. El CP Masnou ha quedat quart, amb 126,5 punts, per Cos d'arbre.

Treu-med'aquí és un ball dedicat a les persones sense sostre, "gent sense recursos que necessita ajuda i són invisbles als ulls de tothom", com explica l'entrenador del CPA Olot, Ricard Planiol. Els cartrons i les ampolles són els complements que aquest cop utilitzen les patinadores olotines. 

Propera parada, campionat mundial a Itàlia

Haver guanyat el campionat l'Espanyol ja els donava plaça directa al Mundial, que se celebrarà a la tardor a Itàlia. Treu-me d'aquí ha guanyat també el capionat gironí i el català.

Les juvenils van competir ahir a la tarda a Porto i van quedar cinquenes de la seva categoria. El ball Benvinguts al Circ va ser superat per les italianes que es van emportar l'or, el Reus que va quedar segon i el Mottense tercer. La sorpresa la va donar el Bescanó que es va endur el quart lloc, superant les olotines. A continuació es pot veure la coreografia que ha coronat l'equip d'Olot a Europa, però ballada al campionat d'Espanya, on també van guanyar l'or. 



 

Galeria de Fotos Presentació dels Balls del CPA Olot temporada 2016 (Martí Albesa)

Arxivat a