Càritas repartirà 160 guardioles en comerços de la Garrotxa el mes de maig

Per quart any consecutiu l'entitat demana als ciutadans que hi dipositin el canvi de les seves compres

Presentació de la quarta campanya «trenquem la guardiola» de Càritas Garrotxa
Presentació de la quarta campanya «trenquem la guardiola» de Càritas Garrotxa | Andreu Oliveras
Redacció NacióGarrotxa
28 d'abril del 2016
Actualitzat el 04 de maig a les 12:01h
Quart any consecutiu que Càritas Garrotxa duu a terme la campanya "trenquem la guardiola". Aquest mes de maig l'entitat instal·larà prop de 160 guardioles a comerços d'arreu de la comarca perquè els clients hi dipositin el canvi de les seves compres. L'acció serveix per finançar els projectes de Càritas i alhora visibilitzar la feina que fa l'entitat. L'any passat van recollir prop de 2.700 euros amb aquesta campanya. 

Aquest diumenge, hi haurà instal·lada una parada a la Fira de l'1 de maig on els infants que vulguin podran pintar les guardioles de terrissa. El 3 de juny es farà la trencada de les guardioles i es comptaran els diners recollits. L'acte tindrà loc a les escoles Petit Plançó i Morrot, dos dels centres que han col·laborat pintant les guardioles. 

La iniciativa duu el suport de l'Associació de Comerciants d'Olot, que finança la campanya, i l'Escola Municipal d'Expressió, que n'ha fet el cartell i col·labora amb la pintada. Les guardioles estaran repartides pels comerços de l'ACO i també a farmàcies, fleques i carnisseries tant d'Olot com de la resta de la Garrotxa.