Dues nits de concerts a Montagut per celebrar la Festa Major

Tortellinis, Hora de Joglar, Pastorets Rock, Ítaca Band, Aspencat i PelukAss tocaran divendres i dissabte a la nit al casal del poble

Pastorets Rock actuen dissabte a Montagut
Pastorets Rock actuen dissabte a Montagut | Joan Parera
Redacció NacióGarrotxa
27 d'abril del 2016
Divendres i dissabte, Montagut està de Festa Major. El grup de joves del poble han organitzat diversos concerts per aquest cap de setmana al casal del poble. La música començarà a sonar divendres a dos quarts de dotze de la nit amb els Tortellinis, de Tortellà. A la una de la matinada serà el torn dels també garrotxins Hora de Joglar i a dos quarts de tres agafarà el relleu Ítaca Band. La nit acabarà amb els DJ's Yeti & Sherpa. 


Dissabte, obriran la nit els Pastorets Rock, a dos quarts de dotze. A la una sonaran Aspencat i a dos quarts de tres els PelukAss pujaran damunt l'escenari. El punt i final el posarà Pastorant l'Ovella Negra, a partir de les quatre de la matinada. Les entrades pels concerts costen set euros si només s'hi va una nit i deu euros si s'agafa l'abonament pel divendres i el dissabte. 


A part dels concerts, Montagut també programa altres activitats a la Festa Major, com per exemple l'actuació de l'humorista en Peyu, diumenge a la tarda. Un sopar popular, màgia i una caminada són algunes de les altres activitats de la festa.
Arxivat a