Setena edició del Combat de Corrandes, dissabte a Montagut

La festa es torna a unir amb la Calçotada Popular de la Greda

Dissabte, setena edició del Combat de Corrandes a Montagut
Dissabte, setena edició del Combat de Corrandes a Montagut | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
12 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:46h
Per setè any Montagut acull el Combat de Corrandes, una festa que ja s'ha fet un lloc al calendari i que cada any congrega centenars de persones amb ganes d'entonar la millor cançó improvisada. El combat se celebrarà aquest dissabte i igual que l'any passat s'unirà amb la Calçotada Popular de la Greda, després que el pla d'usos del Firal prohibís celebrar-la a Olot

Les activitats començaran de bon matí, a dos quarts de deu, amb una fira de productes de proximitat. A les dotze del migdia es podrà verure una exhibició de tir de destrals, que donarà pas a la trobada de cultura popular, a la una. Una hora més tard, a les dues, tindrà lloc la catorzena Calçotada Popular. És l'única activitat de pagament de la jornada i els organitzadors recomanen reservar el tiquet pel dinar, que costa 12 euros.
 

És el segon any que la Calçotada Popular s'uneix al Combat de Corrandes. Foto: Martí Albesa


El Combat de Corrandes pròpiament dit tindrà lloc havent dinat, a dos quarts de cinc de la tarda, i l'obrirà el guanyador de l'última Poetry Slam de Girona, AlCon Hector, nascut a Montagut. 

Com marca les normes del concurs, els participants hauran d'improvisar les corrandes amb temes d'actualitat que se'ls proporcionaran just abans de començar. El jurat estarà format pel músic de Montagut Julià Ruiz, el cantautor garrotxí Pep Puigdemont  i com cada any, en Gustinet d'Espolla, organitzador de la trobada de cantadors dEspolla. A les vuit del vespre, el grup Les Absentes oferiran un concert de cloenda.  

Arxivat a