Troben el cos sense vida de l'home de 65 anys perdut a la Vall d'en Bas

La recerca de l'home va començar ahir a quarts de vuit del vespre al voltant del coll d'Uria | La víctima era un veí d'Olot que havia sortit a buscar bolets

La unitat canina dels Bombers, participant en la recerca
La unitat canina dels Bombers, participant en la recerca | ACN
Redacció
05 d'abril del 2016
Actualitzat a les 18:08h
Els Bombers han trobat el cos sense vida de l'home de l'home de 65 anys que ahir es va perdre a la Vall d'en Bas. Fonts del cos han confirmat la notícia a NacióGarrotxa i han explicat que el jutge procedirà aquesta tarda a fer l'aixecament del cadàver per tal de poder determinar les causes de la mort.

Concretament, ha estat localitzat prop d'on l'home havia estacionat el seu vehicle, a l'alçada del riu Brugent, al quilòmetre 44,5 de la C-153. Les primeres hipòtesis apunten que l'home va patir una caiguda en un desnivell d'uns 30 metres per causes que es desconeixen, en una zona coneguda com El Clot de l'Infern.

La víctima s'havia desplaçat a la muntanya un parell d'hores a recollir bolets i plantes remeieres i a mitja tarda havia de recollir la seva dona a la feina però no hi va anar. Va ser aleshores quan es va donar l'avís de la seva desaparició i ahir al vespre es va iniciar la recerca, que s'ha reprès aquest matí. 

Dispositiu de recerca des d'ahir al vespre

14 dotacions dels Bombers de la Generalitat han participat avui de la recerca, a més de diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, del Servei d'Emergències Mèdiques i de voluntaris. El punt de trobada l'han instal·lat al pavelló esportiu de la Vall d'en Bas. 

La recerca s'ha concentrat a l'entorn del coll d'Uria, situat entre els Hostalets d'en Bas i Sant Feliu de Pallerols, a la carretera que porta cap a Rupit (Osona). És aquí on es va localitzar el cotxe de Llorenç Comas, veí d'Olot. La recerca s'ha hagut d'endisar pels boscos d'aquesta zona, bastant enfangats i ple de bardisses, després de resseguir sense èxit els diversos camins d'aquest espai. L'operatiu es va iniciar ahir a quarts de vuit del vespre