«Siena» per partida doble, al tercer dia del Festival Sismògraf d'Olot

La Veronal omple fins a dalt de tot el Teatre Principal per veure l'espectacle i al matí exhaureix les localitats en la versió específica dins el Museu de la Garrotxa | Bivouac, Espheres i la Caravana de Tràilers són alguns dels altres destacats del dia

«Siena» atrapa el públic del Festival Sismògraf
«Siena» atrapa el públic del Festival Sismògraf | Martí Albesa (Festival Sismògraf)
03 d'abril del 2016
Actualitzat a les 5:12h
La Veronal convenç a Olot amb Siena, l'estrella del Festival Sismògraf 2016. A la posada de llarg al Teatre Principal exhaureix totes les localitats. La companyia connecta amb el públic i crea un clima que en sortir molts dels espectadors reconeixen estar bocabadats.

Al matí, la versió site al Museu de la Garrotxa es converteix en una joia. Veure un espectacle de dansa contemporània de primer nivell enmig d'obres de Vayreda, Berga i Boix i sota l'atenta mirada de La Càrrega és un d'aquells fets que no passen gaire sovint. Novament, les entrades van volar. 

Dissabte és el dia fort del Sismògraf, quan es concentren la majoria d'espectacles. Al migdia, el públic es convertia en programador per decidir el guanyador de la Caravana de Tràilers. El funcionament és molt senzill: es mostren sis peces escèniques de sis minuts que resumeixen una peça més llarga. L'espectador tria quina li agrada més. La guanyadora, en aquest cas Monstruo de Laila Tafur, es programarà l'any vinent a Olot en format sencer. 

Estrena d'Espheres, a Batet

A la nit, el Moviment Lantana va estrenar Espheres, una coreografia de la música de les constel·lacions que ahir a la nit brillaven al cel de Batet. En paral·lel, a la plaça de Braus, la companyia francesa Bivouac demostrava les seves dots acrobàtiques deixant amb la boca oberta els nombrosos espectadors. 

Natació Sincronitzada i Hip Hop també s'han pogut veure aquest tercer dia de festival. El Sismògraf s'acaba aquest diumenge amb l'Itinerari de Dansa al Parc Nou i l'espectacle de cloenda a l'antiga estació. 


Arxivat a