Places d'Olot plenes de dansa, en el segon dia del Sismògraf

"Entre Peus i Mans", de Camut Band; i "Molar", de Quim Bigas; atreuen centenars d'espectadors amb dos estils ben diferents | "Eden Club" i "Si sabes lo que hay" són les dues estrenes del dia

«Entre Peus i Mans» ha portat claqué i percussió a Olot
«Entre Peus i Mans» ha portat claqué i percussió a Olot | Martí Albesa (Festival Sismògraf)
02 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:08h
Dansa, dansa i més dansa. Olot prometia convertir-se en l'epicentre de la dansa i de moment ho està aconseguint. Aquest segon dia de Festival Sismògraf hi ha dos espectacles que han omplert de gom a gom les places i carrers de la ciutat. Per una banda, el claqué i la percussió de Camut Band han seduït nombrosos olotins amb l'espectacle Entre Peus i Mans. Per l'altra, Quim Bigas s'ha posat el públic a la butxaca subratllant totes aquelles coses que "molen fort". 

Dues estrenes han centrat l'activitat de pagament d'aquest divendres. Per una banda, a l'escenari del Teatre Principal, la Fundació Collado - Van Hoestenberghe ha presentat en primícia Si sabes lo que hay, una catarsi col·lectiva que reivindica alliberar-se de tota mena de tansions. 

Al Torín, la directora de la companyia SenZa TeMPo, Inés Boza, i la contrabaixista Giulia Valle s'han unit per presentar Eden Club, un muntatge que passa en una sala de ball amb música en directe. Quan marxen els jubilats que l'ocupen cada tarda, afloren les misèries humanes i els amors i desamors. 

A més, des d'ahir al vespre i fins aquest dissabte a quarts de set, Ada Vilaró està asseguda al capdamunt del Firal amb una cadira comunicant-se únicament amb unes pissarres i guixos. No es mourà del lloc durant 24 hores. Tot el que necessita ho demana al públic, per si li ho pot proporcionar. 

Santi Vila inaugura les jornades per a professionals

L'activitat el divendres al matí va començar amb les jornades per a professionals, que va inaugurar el conseller de Cultura, Santi Vila. Prop de 200 programadors s'han reunit a Olot per veure espectacles i aprendre bones pràctiques en la seva feina diària. 


Arxivat a