Toni Albà i Fermí Fernandes enceten un cicle teatral a les Planes

Durant tot el mes d'abril el poble programa cinc obres amateurs i professionals

Redacció NacióGarrotxa
29 de març del 2016
Un nou cicle de teatre arrenca aquest divendres a Les Planes d'Hostoles, amb la voluntat que el poble acabi tenint una programació regular teatral. El TAP, Teatre Amateur i Professional, començarà aquest divendres i durarà durant tot el mes d'abril. Toni Albà i Fermí Ferndandes porten l'obra Histèria Sagrada, al Pavelló Polivalent. 

Les altres obres que es podran veure són Purgatoris, de la companyia olotina La Funerària; Sala 4, de La Juguesca; Préssec confitat, de 10 i acció del barri de Sant Miquel; i El Geriàtric, del grup Tres Colades de Sant Joan les Fonts. A més, a finals de maig, el grup de teatre El Jonguer, de les Planes, estrenarà La Pepeta no és morta.

25.000 euros per condicionar el teatre del Centre Cultural

Les Planes d'Hostoles condiciona el teatre del centre cultural per tal que sigui possible oferir una programació estable. Aquest any hi ha destinat 15.000 euros i l'any vinent té previst aportar-n'hi 10.000 més.

El centre cultural es va acabar de construir l'any 2010. A la sala del teatre faltava instal·lar-hi les barres per penjar els focus, les cametes, els faldons negres i l'escenari tampoc tenia un terra de fusta. Es tracta d'unes condicions bàsiques que tenen la majoria de teatres per tal de representar-hi una obra amb condicions. 
 

Tota la programació del cicle de teatre de Les Planes d'Hostoles

Arxivat a