L'Escola d'Art d'Olot il·lustra i maqueta el segon llibre de la Fundació Joan Petit

El recull de contes es distribuirà pels diferents hospitals de Catalunya, per tal que els pares els llegeixin als seus fills amb càncer

Redacció NacióGarrotxa
11 de març del 2016
Actualitzat a les 11:09h

Presentació del llibre de la Fundació Joan Petit, il·lustrat per l'Escola d'Art d'Olot. Foto: Andreu Oliveras


L'Escola d'Art d'Olot col·labora amb la il·lustració i maquetació del segon llibre de contes de la Fundació Joan Petit. El llibre recull el relat guanyador del segon premi Joan Petit i tres dels finalistes. L'objectiu, com explica Joan Torné, membre de la Fundació, és "portar-los als hospitals a les plantes d'oncologia, perquè els pares i les mares puguin llegir-los als fills ingressats". 

És el segon cop que l'escola olotina participa en la maquetació del llibre, tot i que l'any passat els dibuixos que acompanyaven els textos eren de la il·lustradora Pilarín Bayés i aquest cop són també fets pels mateixos alumnes del centre. L'objectiu és col·laborar amb una causa solidària i alhora posar en pràctica, de manera real, els coneixements adquirits a l'aula. 

La Fundació Joan Petit treballa per la recerca contra el càncer infantil. L'any 2010 va iniciar la seva col·laboració amb la ciutat d'Olot, celebrant aquí la festa anual de la fundació i la ciutat els va recompensar amb un gegantó que volta pels diferents hospitals de Catalunya.  
Arxivat a