La gasolinera de Sant Jaume obrirà 11 anys després del seu tancament

L'estació de servei del costat de l'A-26 entrarà en servei abans de l'estiu | Va tancar el 2005 per irregularitats administratives

La benzinera de Sant Jaume tornarà a funcionar abans de l'estiu
La benzinera de Sant Jaume tornarà a funcionar abans de l'estiu | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
25 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:02h
La gasolinera de Sant Jaume de Llierca tornarà a obrir aquest 2016, després d'estar tancada durant 11 anys. La previsió és que entri en funcionament abans de l'estiu. Una empresa valenciana s'encarregarà de tornar-la a posar en marxa. 

L'estació de servei està situada a la sortida de l'A-26, al costat de la rotonda que distribueix el trànsit cap a Montagut, Castellfollit de la Roca i al polígon del Pla de Politger. De fet, les indústries d'aquest polígon són les més interessades que torni a funcionar aquest equipament. A hores d'ara la benzinera més propera que tenen està situada al polígon de Begudà, en sentit Olot, i a Besalú, en sentit Girona. 

El 2005 va tancar la gasolinera de Red Star després que es fes públic que els seus propietaris no tenien tots els permisos en regla. Si bé el sector pressionava perquè tornés a obrir han hagut de passar més de 10 anys perquè els quatre propietaris de la finca es posessin d'acord en vendre-la.