Una noia, menor d'edat, atropellada al passeig de Barcelona d'Olot

El cotxe no l'hauria vist creuar el carrer i se l'ha emportat | La víctima ha estat traslladada a l'Hospital d'Olot

Redacció NacióGarrotxa
12 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:54h
Nou atropellament d'un vianant a la ciutat d'Olot. Al voltant d'un quart de sis de la tarda, una noia menor d'edat ha estat envestida al Passeig de Barcelona mentre creuava el carrer. Segons han explicat fonts de la Policia Municipal a NacióGarrotxa, el conductor ha reconegut no haver-la vist travessar. 

El xoc s'ha produït a un dels extrems del passeig, a tocar del riu Fluvià. Segons ha informat la policia, el vehicle no anava gaire ràpid i la noia semblaria que no estaria gaire greu. El Servei d'Emergències l'ha traslladat a l'Hospital Comarcal de la Garrotxa perquè li realitzin una exploració. 

Als darrers mesos els atropellaments s'han convertit en un dels principals problemes de la ciutat d'Olot. En el que portem d'any ja han mort dues persones mentre creuaven el carrer. L'última va ser el 18 de gener a tres quarts de dotze de la nit al carrer Bisbe LorenzanaL'anterior havia estat a l'avinguda de Santa Coloma, el passat 10 de gener. L'alcalde ja ha convocat la junta de seguretat local per tractar aquest problema, tot i que encara no hi ha data per la reunió. 
 
Arxivat a