Els carnavals de la costa premien a les colles garrotxines

La Carnavalesca guanya a Platja d'Aro i queda segona a Sant Feliu de Guíxols | La Santjoanenca, Carnavàlia, els Alots, els Emmaskarats, els Marxosos i els S'tokats també s'enduen premi

«Valquíria», de la Carnavalesca, guanya el premi a millor carrossa a Platja d'Aro.
«Valquíria», de la Carnavalesca, guanya el premi a millor carrossa a Platja d'Aro. | Carnavalesca d'Olot
Redacció NacióGarrotxa
08 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:50h
La Carnavalesca d'Olot s'endú el premi a la millor carrossa gran del Carnaval de Platja d'Aro, per la seva Valquíria. A molt poca distància hi ha hagut la de la Santjoanenca que ha quedat segona. En aquesta mateixa rua, El Misteri Marí de la colla Carnavàlia ha quedat sisè i els Marxosos de Santa Pau s'han endut el 13è lloc. 

Les Tremendes, una colla on hi participa la Casa Cultural d'Andalusia d'Olot, ha guanyat el tercer premi de comparses, seguits dels Alots que han quedat quarts. Els Emmaskarats s'han situat sisens i els S'tokats novens. 

Segon i quart premi, a Sant Feliu de Guíxols

La Carnavalesca també ha estat premiada al carnaval de Sant Feliu de Guíxols, on ha quedat segona en la categoria de carrosses grans. El quart premi ha tornat a anar a la Garrotxa, per la colla Carnavàlia. Els Emmaskarats han quedat quarts, en la categoria de comparsa. A més, aquesta colla olotina també s'ha endut el premi a la Simpatia. 

Les colles tornaran a competir aquest dissabte a la Gran Rua d'Olot, a partir de les cinc de la tarda. S'espera que hi desfilin unes 2.000 persones.