L'Olotx2 regala deu estades a deu parelles de bessons idèntics

El 27 i 28 de febrer Olot organitza la quarta edició de la festa del 2x1 | 37 allotjaments, 40 restaurants i una seixantena de botigues se sumen a la campanya

L'any passat es van servir 9.800 menús per l'Olotx2
L'any passat es van servir 9.800 menús per l'Olotx2 | Martí Albesa
02 de febrer del 2016
Actualitzat a les 9:47h
Obertes les inscripcions per beneficiar-se d'algun dels descomptes de l'Olotx2. Durant el cap de setmana del 27 i 28 de febrer, 37 allotjaments i 40 bars i restaurants ofereixen menús i nits per a dues persones a preu d'una de sola. Una seixantena de comerços de la ciutat també se sumen a la iniciativa, que és el quart any que se celebra.

Com a novetat, aquest any l'Associació d'Hostalatge organitza el concurs Ho viuràs el doble. Es busquen deu parelles de bessons idèntics a qui regalaran un sopar i una nit d'hotel a Olot, tant per a ells com a pel seu acompanyant. Per participar-hi cal enviar un vídeo de menys de 30 segons de durada explicant per què voldrien venir a Olot i què els faria gràcia visitar. D'entre totes les peticions rebudes a turisme@olot.cat, el 19 de febrer escolliran els deu afortunats.

Vuit escenaris gratuïts i una desena d'activitats amb 2x1

A part dels àpats i de les nits d'hotel, l'Olotx2 també comptarà amb una àmplia oferta musical amb concerts a la plaça Major, la del Carme, la del Conill, la del Teatre, el pati de l'antic Hospital, les escales de Sant Esteve, el carrer de Sant Ferriol i la Plaça Mercat. D'entre les actuacions destaca el concert de Lax'n'busto pensat pels més petits de la casa. Diumenge 28, a les 12 del migdia, es podrà escoltar a Lax'n'xics. 
 

Presentació de la quarta edició de l'Olotx2. Foto: Andreu Oliveras


Pel que fa a les activitats que ofereixen preus de dos per un, hi ha des d'un concert del grup Las Migas a la sala Torín fins a  visites guiades a la casa Solà Morales, a l'església de Sant Esteve i als Museus d'Olot. A més d'una ruta pel volcà Croscat i una sortida en bicicleta per la via verda, entre altres. 

Calcular l'impacte econòmic de la campanya

Aquest any, l'Ajuntament d'Olot posa en marxa un sistema per calcular quin és l'impacte econòmic de la campanya. Segons explica el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, el consistori vol saber quants diners deixa l'Olotx2. A més, aquest sistema per calcular els beneficis també s'utlitzarà a partir d'ara amb altres esdeveniments que s'organitzin a la ciutat.

L'any passat, 975 persones van fer nit als hotels i cases rurals de la comarca, que van penjar el cartell de complet, i es van servir més de 9.800 menús als restaurants que participaven de la campanya. Per gaudir dels descomptes només cal anar al web de la campanya, escollir la millor oferta d'entre totes les que hi ha i posar-se en contacte amb l'allotjament o restaurant en qüestió.
 

Galeria de Fotos Olotx2 2015 (Martí Albesa)

Arxivat a