El nou invent de McDonald's: patates fregides amb xocolata blanca o amb llet

Aspecte que de les patates fregides amb xocolata blanca o amb llet
Aspecte que de les patates fregides amb xocolata blanca o amb llet | McDonald's
Redacció
23 de gener del 2016
Actualitzat a la 13:11h
La filial japonesa de McDonald's ha fet un pas en la seva oferta de productes: patates fregides amb xarop de xocolata blanca o amb llet. D'aquesta manera la multinacional nord-americana torna a cridar l'atenció als seus clients amb una novetat en el seu menú que no ha passat desapercebuda a les xarxes socials.

Inspirats o no en els "experiments" que molts de nosaltres vam fer de petits i apel·lant, potser, a aquesta part oblidada de la nostra infància, aquesta filial de McDonald's ha llançat les McChoco Potatoes, una oportunitat única pels clients, que tindran l'opció de combinar-les amb xarop de xocolata amb llet o xocolata blanca, com a acompanyat per diverses ocasions o fins i tot com a postres.

Així ho van anunciar a les xarxes: "Tothom té un costat dolç i salat. Ara amb les McChoco Potato, no hauràs d'escollir!"Aquesta meravellosa combinació dolça i salada estarà disponible només durant un temps limitat als restaurants de McDonald's Japó a partir del 26 de gener per un preu de 2,75 dòlars i, de moment, no s'espera que la iniciativa s'estengui a altres zones.