Joan Casas estripa el carnet d'Unió

Des de l'estiu era el president comarcal del partit, després de la renúncia de Joan Cañada | L'alcalde de Sant Feliu i vicepresident del Consell Comarcal mantindrà els càrrecs com a independent

Joan Casas, al ple del Consell Comarcal de la Garrotxa
Joan Casas, al ple del Consell Comarcal de la Garrotxa | Martí Albesa
Redacció NacióGarrotxa
18 de gener del 2016
Actualitzat a les 15:39h
El fins ara president d'Unió a la Garrotxa, Joan Casas, abandona el partit. En una entrevista a Ràdio Olot, Casas assegura "no compartir al 100% les decisions d'UDC dels últims anys". Casas mantindrà l'alcaldia de Sant Feliu de Pallerols i la vicepresidència del Consell Comarcal, a partir d'ara però com a independent. Tot i així no descarta passar-se a algun altre partit com Demòcrates de Catalunya o una refundada CDC. 

Casas ha volgut deslligar totalment la seva marxa de la de Josep Antoni Duran i Lleida que es va fer efectiva aquest dissabte. Assegura que ell ja havia presentat la carta de renúncia molt abans i que entre avui i demà el partit designarà el nou president de la comarca.

Joan Casas va assumir la presidència d'Unió a la Garrotxa aquest estiu, després que Joan Cañada abandonés el càrrec de màxim responsable del partit a la Garrotxa i de la intercomarcal de Girona. A l'octubre, els tres regidors d'Unió que hi havia a l'ajuntament d'Olot van anunciar que abandonaven el partit

Dels cinc consellers comarcals d'Unió que hi havia al juliol, actualment només milita al partit Josep Maria Cros, de les Preses. La resta tots s'han donat de baixa. A les últimes eleccions espanyoles, Unió va treure menys d'un 2% dels vots de la Garrotxa.