Dos anys de feina per preparar el Concert de Nadal de la Garrotxa

Una quarantena de músics i més de 60 cantaires interpretaran la Missa en mi bemoll major de Schubert, aquest dissabte a l'església de Sant Esteve

L'església de Sant Esteve acull dissabte el Concert de Nadal de la Garrotxa
L'església de Sant Esteve acull dissabte el Concert de Nadal de la Garrotxa | Martí Albesa
Andreu Oliveras
09 de desembre del 2015
Actualitzat a les 10:17h
Una quarantena de músics i més de 60 cantaires participaran al Concert de Nadal de la Garrotxa, que tindrà lloc aquest dissabte, a les vuit del vespre, a l'església de Sant Esteve d'Olot. Dirigit per Joan Asín, es podrà escoltar la Missa en mi bemoll major de Schubert, interpretada pel Cantabile Cor de Cambra i la Capella Polifònica de Girona, amb l'acompanyament musical de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. 

Segons ha explicat Asín, es tracta d'una peça d'una extremada complexitat que els ha portat més de dos anys de preparació: "Té unes tessitures molt altes i les veus agudes han d'estar posades a dlt de tot, a més és una obra molt coral on els solistes tenen una part testimonial". 

El concert està organitzat conjuntament per l'Ajuntament d'Olot i el Consell Comarcal de la Garrotxa. Fa 17 anys que el Consell munta un concert nadalenc a la comarca i des d'en fa quatre ha unit esforços amb el govern de la ciutat d'Olot. Pel regidor Josep Berga, aquest "és el concert simfònic més important que s'organitza durant l'any a la Garrotxa". Les entrades ja estan a la venda al web d'Olot Cultura i a les taquilles del Teatre Principal i Can Trincheria.
Arxivat a