La Garrotxa segueix sent una comarca amb tres estrelles Michelin

Les Cols repeteix amb dues i Ca l'Enric conserva la seva distinció

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 15:27h

Les Cols manté les dues estrelles Michelin. Foto: Hisao Suzuki


La Garrotxa és, un any més, un territori de tres estrelles Michelin. Ahir al vespre es van donar a conèixer les noves distincions pel proper anys i els restaurants de la comarca repeteixen amb el reconeixement que ja ostenten des de fa uns quants anys. Les Cols continua estant entre els vint restaurants de l'Estat amb dues estrelles. Ca l'Enric també manté la seva estrella. 

A Catalunya, quatre nous restaurants han encès aquesta nit la seva primera estrella Michelin. Es tracta dels establiments barcelonins el Disfrutar, de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch, i l'Hoja Santa, d'Albert Adrià i Paco Méndez. A més, la prestigiosa guia vermella també ha atorgat una primera estrella a la cuina contemporània empordanesa de l'Hotel Restaurant Empòrium de Castelló d'Empúries i al Tresmacarrons del Masnou. D'aquesta manera, la Guia Michelin 2016 referma l'aposta de per la pedrera gastronòmica i fa pujar al selecte grup dels biestrellats només dos restaurants, el Zaranda, del Castell Son Claret de Mallorca, liderat pel xef format a Can Fabes Fernando Pérez Arellano, i el Coque de Madrid.
 

Més informació sobre les estrelles Michelin 2016