A punt la primera edició de la mostra de teatre El Petit Format

De divendres a diumenge, es representaran set espectacles a l'Orfeó i als Catòlics

Presentació de la primera edició de la mostra El Petit Format.
Presentació de la primera edició de la mostra El Petit Format. | Andreu Oliveras
Andreu Oliveras
25 de novembre del 2015

Presentació de la primera edició de la mostra El Petit Format. Foto: Andreu Oliveras


Olot estrena aquest cap de setmana una nova activitat cultural, la mostra de teatre El Petit Format. El nom ja és tota una declaració d'intencions. Com explica un dels membres de l'organització, Xevi Rossell, l'objectiu és "que companyies professionals i semiprofessionals mostrin les seves creacions en espais reduïts de la ciutat d'Olot i es creï un vincle intimista entre els espectadors i els artistes". 

L'Orfeó Popular Olotí i Els Catòlics seran les dues seus de la mostra, que tindrà lloc del divendres a diumenge. El regidor de Cultura, Josep Berga, aclareix que "quan es parla de petit format es parla de petit format de públic, no pas de baixa qualitat". 

En total es podran veure set espectacles pensats per a tots els públics. S'ha convidat a companyies de les comarques gironines i barcelonines. El divendres al vespre, però, s'ha reservat per als actors locals perquè representin Macbeth. A més, durant tota aquesta setmana, es portarà El conte de la rateta a totes les escoles d'Olot, a càrrec de la companyia Murmuri contes amb llum.

El Petit Format és una iniciativa d'Una càpsula de teatre, una nova associació creada per un grup d'olotins amants del teatre que estan vinculats, entre altres, a l'Orfeó, als Catòlics o a la Companyia Pic Pic. A més, compta amb una vintena de voluntaris que col·laboren en les tasques d'organització i ha rebut el suport del petit comerç del centre d'Olot.
 

Tota la programació de la mostra El Petit Format

Arxivat a