Setmana d'activitats a Olot en contra de la violència masclista

La Dalla i l'Assemblea de Joves de la Garrotxa organitzen tallers, un cinefòrum, un mapping i una concentració per rebutjar la violència contra les dones

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
24 de novembre del 2015
Actualitzat el 25 de novembre a les 16:53h
La Dalla i l'Assemblea de Joves de la Garrotxa organitzen una sèrie d'activitats contra el maltractament de gènere. Aquest dimecres, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones, han convocat una concentració a les escales de Sant Esteve. L'acte, organitzat conjuntament amb l'Associació de Dones Alba, consistirà en la lectura de manifestos i l'acompanyament musical de Roser Rubió. A més, durant tot el dia onejarà la bandera lila al balcó de l'ajuntament.

 
Divendres, a les vuit del vespre al local de la CNT d'Olot, es projectarà la pel·lícula de Tim Burton Big Eyes. Tot seguit un especialista en casos de violència masclista moderarà un cinefòrum per parlar dels diferents tipus de maltractaments presents al film i a la societat.

Per dissabte al matí, les entitats preparen dos tallers. Un d'autodefensa emocional i un altre d'autodefensa física. Per participar-hi cal inscriure's prèviament a ladallafeminista@gmail.com. Des de dimecres fins diumenge, es projectarà un mapping contra la violència de gènere a la barana de Sant Esteve i hi haurà un muntatge a la Plaça Clarà, homenatjant a les dones assassinades aquest 2015 arreu dels Països Catalans.
Arxivat a