La Creu Roja Garrotxa organitza una marxa solidària per alimentar als nens de la comarca durant les vacances

Diumenge, l'entitat espera recollir fons per poder proveir d'aliments frescos als infants

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
26 d'octubre del 2015

La Creu Roja demana donatius per comprar aliments frescos als infants garrotxins. Foto: Albert Alemany


La Creu Roja de la Garrotxa organitza pel proper diumenge dia 1 de novembre la tercera marxa solidària de l'entitat. Es tracta de recollir fons per destinar-los a l'alimentació infantil dels infants de la comarca més necessitats. Els diners serviran per donar-los aliments frescos durant les vacances escolars, un període on els nens i nenes no dinen al menjador escolar i la Creu Roja ha detectat que tenen mancances alimentàries. 

La marxa popular tindrà lloc a Batet de la Serra, amb una caminada de nou quilòmetres i una altra de 13 quilòmetres. La sortida serà el dia de Tots Sants a les nou del matí del local de la Creu Roja a Olot, des d'on els participants enfilaran cap a Batet. D'allà, les dues rutes aniran fins a dalt del volcà Bisaroques, la ruta curta passant per Sant Maria de Batet i la Font de la Salut i la llarga anant cap al Bac de les Tries i la Font Faja. Un cop a dalt del Bisaroques tornaran a baixar fins a la seu de l'entitat.

Cada participant ha de fer un donatiu de 7 euros per la causa. Les inscripcions es poden fer ja aquesta setmana, o el mateix diumenge al matí a la seu de la Creu Roja.