La segona Trepitja Garrotxa creix i supera els 300 participants

Aquest cap de setmana el Centre Excursionista d'Olot organitza una ultra de 112 km, una trail de 63 km i una cursa de 24km per l'Alta Garrotxa

Trepitja Garrotxa 2014
Trepitja Garrotxa 2014 | M. A.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 9:22h

Eduard Barceló, creuant el riu Llierca, a la Trepitja Garrotxa 2014. Foto: Martí Albesa


Més de 300 atletes correran aquest cap de setmana la Trepitja Garrotxa, la cursa de muntanya solidària, que organitza el Centre Excursionista d'Olot. Els participants s'han pogut inscriure en tres recorreguts diferents: una Ultra de 112 quilòmetres i 5.400 metres de desnivell pensada per ser completada amb menys de 28 hores, una Trail de 63 quilòmetres i 2.900 metres de desnivell apta per fer amb menys de 15 hores i una cursa popular de 24 quilòmetres i 1.100 metres de desnivell que es pot recórrer amb cinc hores. 

Els tres recorreguts passen íntegrament per l'Alta Garrotxa i aquest any s'han reduït els trams per carreteres d'asfalt potenciant més les pistes de terra i els corriols. Un dels atractius de la cursa és la recuperació de camins tradicionals, amb l'objectiu que més enllà dels atletes d'aquest cap de setmana, tots els amants de la muntanya els puguin utilitzar a partir d'ara. 

L'Ultra i la Trail donen tres i dos punts per participar a la Ultra-Trail del Mont Blanc. Els beneficis de la Trepitja Garrotxa es destinen a la Fundació Albert Bosch perquè investigui en el càncer i altres malalties infantils. L'Ultra i la Trail surten des d'Oix el dissabte a les vuit del matí. Diumenge, al mateix lloc i a la mateixa hora, sortirà la cursa popular.
  

Galeria de Fotos Trepitja Garrotxa 2014: Riu Llierca (Martí Albesa)

Galeria de Fotos Trepitja Garrotxa 2014: Mare de Déu del Mont (Marc Cargol)