Cap rastre del boletaire desaparegut a Sales de Llierca

Els Bombers ja no el buscaran més, després de cinc dies de recerca sense trobar ni una sola pista

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
19 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 19:56h
Els Bombers abandonen la recerca la recerca d'un home de 70 anys que es va perdre mentre buscava bolets al Torrent de l'Orri, a Sales de Llierca. Després de cinc dies buscant-lo sense èxit, han decidit desactivar l'operatiu i només reactivar-lo en cas que aparegués alguna pista. L'avís de la seva desaparició es va donar dijous passat al voltant de les vuit del vespre, quan es va separar del seu company i van perdre el contacte en aquesta zona boscosa de l'Alta Garrotxa.

Durant aquests dies, diverses patrulles han pentinat els entorns de l'últim lloc on se'l va veure com el Coll de Sabassa, Sant Grau d'Entreperes, la Serra de Sant Grau, la Serra del Cucut i la zona del Coll de Jou, sense trobar cap indici del veí de Banyoles. Avui els treballs s'han centrat a la Serra del Cucut, el Coll de Faja i el Faig Gros. 

Un total d'11 dotacions dels Bombers amb membres del Grup d'Actuacions Especials, el Grup Caní de Recerca i el Grup d'Emergències Mèdiques han participat aquest dilluns de l'operatiu de recerca, on també s'hi han sumat tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, el Cos d'Agents Rurars i un grup de voluntaris.