CCOO alerta sobre «l'augment generalitzat de la sinistralitat laboral»

El sindicat ha emès un comunicat després de l'accident de divendres a Argelaguer

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
05 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:08h
Comissions Obreres alerta sobre "l'augment generalitzat de la sinistralitat laboral", després que divendres un veí de la Vall d'en Bas morís mentre reparava una màquina d'una empresa d'Argelaguer. El sindicat reclama polítiques públiques en salut laboral i "un major control de l'administració sobre l'aplicació de les eines de prevenció de riscos laborals a totes les empreses". 

Avui el sindicat ha penjat un crespó negre a les seus de Barcelona i Girona.
 
Comunicat emès per CCOO
El passat divendres 2 d’octubre es va produir un accident laboral mortal d’un treballador de l’empresa Mecàniques Hober SL, quan realitzava tasques de reparació de maquinària a l’empresa Cales de Llierca, per la qual la seva empresa treballava en qualitat de subcontracta. L’accident va passar a Olot.

Des de CCOO de Catalunya i la Federació d’Indústria de CCOO de les Comarques Gironines lamentem aquest fet i volem expressar el condol a la seva família i companys, i demanem a l’administració celeritat en la investigació per aclarir les causes de l’accident i per depurar les responsabilitats sobre aquest fet.

Al mateix temps, volem alertar sobre l’augment generalitzat de la sinistralitat laboral, i per això des de CCOO reclamem polítiques públiques en salut laboral i un major control de l’administració sobre l’aplicació de les eines de prevenció de riscos laborals a totes les empreses, exigint que es faci prevenció de qualitat.

Amb motiu d’aquest desafortunat accident, a la seu del sindicat de CCOO a Barcelona i a la seu de CCOO de les Comarques Gironines, durant la jornada d’avui presidirà l’entrada un crespó negre com a mostra de condol.