NacióLaGarrotxa estrena secció d'Opinió

Xevi Bayona, Àgata Losantos, Jordi Fosas i Jordi Altesa són els nous articulistes del diari

Redacció NacióLaGarrotxa.cat
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:35h
Els quatre nous articulistes del diari
Els quatre nous articulistes del diari | M. A.

NacióLaGarrotxa estrena secció d'Opinió. A partir de demà, cada setmana el diari comptarà amb un articulista que posarà la lupa en algun aspecte que li hagi cridat l'atenció de la realitat comarcal. L'arquitecte Xevi Bayona, l'editora Àgata Losantos, el gestor cultural Jordi Fosas i el periodista Jordi Altesa són les quatre firmes que donaran el seu punt de vista. 

Nascut a Olot el 1982, Xevi Bayona treballa com a arquitecte a la ciutat. És també el director artístic del Festival Lluèrnia i va ser seleccionat per representar Catalunya al projecte europeu Changing Tracks. Les seves creacions han guanyat nombrosos premis del sector

Garrotxina d'adopció, Àgata Losantos va néixer a Tarragona el 1975. Editora i traductora, treballa per l'Arxiu Comarcal i l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot. Aquest any s'ha posat al capdavant de l'editorial Llibres de Batet, com a copropietària. 

El periodista Jordi Altesa va néixer a Ripoll el 1986 i des de fa sis anys és el cap d'informatius de Ràdio Olot, on segueix amb detall l'actualitat garrotxina. El 2014 va guanyar el premi Carles Rahola al millor treball en ràdio, pel seguiment del cas de La Caritat. 

Jordi Fosas és un olotí nascut el 1976. Soci fundador de l'empresa La Caraba Produccions, és també el president de l'Esbart Marboleny i el director del festival Ésdansa de Les Preses.