La Garrotxa acull un càsting per fer de figurant a la pel·lícula «El Pregón»

El film de Dani de la Orden estarà protagonitzat per Andreu Buenafuente i Berto Romero

Aida Morales
04 d'agost del 2015
Actualitzat a les 11:52h
Andreu Buenafuente i Berto Romero
Andreu Buenafuente i Berto Romero | Fotogramas

Olot i Santa Pau seran l'escenari, els dies 7, 8, 9 i 10 d'agost, del càsting que Casting Singular realitzarà per formar part, com a figurants, de la nova pel·lícula dirigida per Dani de la Orden, amb Andreu Buenafuente i Berto Romero com a protagonistes. Una comèdia sota el títol de “El Pregón”, que basarà el seu fil argumental en el passat i present de dos germans enemistats, però que estan lligats per un passat en comú com a estrelles de la música techno. 

Aquest film es rodarà durant el mes de desembre a Santa Pau i, segons l'empresa encarregada del càsting, es necessiten, principalment, nens i nenes d'entre 8 i 12 anys, així com homes i dones d'entre 35 i 85, que serien els que viuran al poble on passa la ficció. Per altra banda, i com a figuració especial, la pel·lícula també busca nois i noies d'entre 8 i 16 anys que participin o hagin participat en alguna coral infantil i visquin a la zona. 

Es necessiten, en total, unes 700 persones aproximadament que, durant el mes de setembre estiguin disponibles a Santa Pau. Segons han indicat, no es requereix cap tipus d'experiència prèvia, “tan sols, ganes de passar un dia llarg en un rodatge que serà molt divertit”. 
 

Requisits pel càstings de figurant per a la pel·lícula

Requisits pel càsting de figurants especials (coral) per a la pel·lícula