Jordi Olivelles i Beatriu Gómez van ser els més ràpids en la seva categoria

Aida Morales
28 de juliol del 2015
Actualitzat a les 10:33h
Més de 150 persones van participar, aquest dissabte, a la jornada de ciclisme que ha englobat, des de Sant Feliu de Pallerols, les dues curses de carretera per Màsters i Cadets puntuables per la Copa Catalana de Ciclisme, i el Campionat de Ciclisme de la Garrotxa pels Màsters.

La primera cursa, la van disputar els Màsters 40, 50 i 60, i les Fèmines Èlit, i un recorregut poc muntanyenc per les carreteres d'Olot, Castellfollit de la Roca, Tortellà, Montagut i tornada a Sant Feliu. En total, 115 ciclistes que van realitzar 82 quilòmetres liderats per Jordi Olivella. En noies, Beatriu Gómez va ser la més ràpida.

A continuació, va tenir lloc la cursa de Cadets amb 65 quilòmetres i uns 50 corredors. En aquesta, Isaac Marcos va despuntar en l'esprint final, seguit per Pau Miquel i Gabriel Roger. Per altra banda, la noia més ràpida en Cadet va ser Mireia Treias, seguida per Natalya Fernández i Ariana Gilabert.