Germà Negre i The Gruixut's toquen a la Festa Major d'Oix

Consulta tota la programació de la festa

Germà negre actuen dissabte a Oix.
Germà negre actuen dissabte a Oix.
Redacció NacióLaGarrotxa.cat
06 d'agost del 2015
Actualitzat a les 16:25h

Germà Negre i The Gruixut's actuen dissabte a les dotze de la nit a Oix. És un dels plats forts de la Festa Major que comença aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre amb la inauguració de l'exposició 'La nostra festa' a l'espai cultural de la rectoria. A dos quarts d'onze de la nit, Amadeu Rosell tocarà música popular i tradicional.

Dissabte, a les nou del matí es disputaran partits de futbol i a les dotze del migdia actuaran a la rectoria els nens del campament musical d'Oix. La festa continuarà a tres quarts de dues amb un dinar popular per recollir fons per la rehabilitació del refugi de Sant Aniol d'Aguja i a la tarda es disputarà el Campionat de Botifarra. 

A dos quarts de sis, 'Bombolles de Sabó.cat' oferiran un taller d'animació per a totes les edats i a les onze de la nit, 'Els diables del Croscat' organitzaran un carrefoc. La nit acabarà amb el concert estrella de 'Germà Negre' i 'The Gruixut's'. 

Diumenge, la festa segueix amb la cercavila dels gegants i cavallets de montagut a dos quarts de dotze dl migdia. Una hora més tard, Ofici Solemne seguit de sardanes. A les sis de la tarda tornaran a sonar les sardanes. La Festa Major acabarà amb la tradicional botifarrada i música "fins que aguanti el cos". 
 

Tota la programació de la Festa Major d'Oix 2015